Atracții turistice Iași

Prezentare Pensiunea PALACE
4 august 2014
Jurnal de călător
5 septembrie 2014
Show all

Atracții turistice Iași

Noi, ieșenii, nu avem în jur munți falnici care să vă ridice printre nori și să vă ispitească la drumeții pe poteci umbroase, nu avem mare cu valuri neliniștite și plimbări romantice pe faleză, nu avem râuri învolburate sau lacuri renumite. Și totuși, atragem turiști ; și totuși, suntem binecuvântați cu atâtea locuri minunate încărcate de istorie, cu atâtea alei ce poartă amprenta inestimabilă a unor nume sonore, încât invităm cu fruntea sus și inima plină de mândrie, pe oricine dorește să se bucure de atracțiile turistice din Iași.

Dacă ar fi să facem o ierarhie a obiectivelor turistice din Iași, sarcina aceasta ar fi grea pentru că noi ne mândrim deopotrivă cu Palatul Culturii, Mitropolia Moldovei și a Bucovinei, Mănăstirea Golia, Teatrul Național, Muzeul Unirii, Palatul Roznovanu, Biblioteca Centrală Universitară ” Mihai Eminescu”, Casa Dosoftei, Bojdeuca lui Creangă, Teiul lui Eminescu, Grădina Botanică, Universitatea ” Al.I. Cuza”, Mănăstirea ” Trei Ierarhi”, Mănăstirea Cetățuia, Muzeul de Istorie Naturală și multe alte locuri și monumente de o valoare inestimabilă. Pe lângă aceste obiective turistice din Iași, putem adăuga noutățile oferite de modernizarea orașului, de alinierea la standardele civilizației, un loc important printre acestea fiind ocupat de Palas Mall.

Tuturor celor interesați de frumusețile din capitala Moldovei, vă putem da un sfat cu privire la cazare. Un loc deosebit din toate punctele de vedere îl reprezintă Pensiunea Palace, fiind perfect poziționată pentru a reuși un tur complet al principalelor obiective turistice din Iași. Condițiile de cazare sunt la standarde ridicate, camerele fiind mobilate modern și dotate cu aer condiționat, internet wireless gratuit și baie proprie. Având în vedere că se oferă discount pentru grupuri, pensiunea constituie o bună alegere atât pentru firme cât și pentru turismul organizat.

Pentru cei care nu știau până acum, asemeni Romei care, conform legendelor și istoricilor, a fost construită pe șapte coline și orașul Iași este construit tot pe șapte coline. Cele șapte coline pot constiui deasemeni atracții turistice ale orașului, având în vedere că fiecare colină este populată cu parcuri, mănăstiri sau monumente. Alăturăm o listă pentru a vă înlesni facilitatea cunoașterii orașului.

Cu speranța că cele prezentate aici v-au stârnit interesul în a vizita orașul Iași pentru a vă bucura de obiectivele turistice și frumusețile naturale, credem că nu veți pierde ocazia de a vă înlesni accesul la toate cele prezentate ca și atracții turistice prin cazarea la Pensiunea Palace. Situată în centrul orașului dar totodată o oază de liniște și confort, Pensiunea Palace satisface și cele mai exigente cerințe în materie de cazare, ospitalitate, profesionalism și promptitudine.

Vă așteptăm să ne vizitați !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *